ARBETA PÅ CONTRIBIT

ETT TRIVSAMT OCH UTVECKLANDE TOPPENJOBB

Jobba på Contribit

Vi älskar IT och teknik. Om du känner samma, är det högst troligt att du skulle trivas hos oss. Contribit är ett vänligt och nära företag där det händer trevliga saker, både på och utanför arbetstid – Gaming, träning, gemensamma pubkvällar och roliga resor. Det ska vara kul att jobba på Contribit.

Contribit är ett litet företag. Och även när vi växer är vi bestämda att behålla omtanken om våra suveräna IT-konsulter. Problemlösning är en del av vårt DNA på Contribit. Självklart har vi riktigt bra förmåner. Vi arbetar med de flesta områden inom IT och lär gärna av varandra.

Ansök till Contribit
VARJE PERSON PÅ CONTRIBIT SKA TRIVAS OCH UTVECKLAS. JAG ÄR ÖVERTYGAD OM ATT DET ÄR VAD SOM GÖR OSS FRAMGÅNGSRIKA.

– VD ROBERT SIDÉN

KÄNSLAN HOS OSS

Kollegor och arbetsmiljö

Vi tycker det är viktigt att ha kul och att umgås som team. Hos oss sker detta så klart naturligt under arbetstid men också genom att träna ihop, ta en after work, åka på konferensresor och vid många andra tillfällen.

Mer om Contribit
FÖR ATT VI KAN

Förmåner

När du arbetar hos oss får du tillgång till vår förmånsportal med massor av mindre och större erbjudanden. Dessutom har vi valt att satsa lite extra på företagshälsan med branschens kanske mest generösa friskvårdsbidrag.

Ansök till Contribit
LÅNGSIKTIGT OCH TRYGGT

Utbildning

För oss är utbildning en otroligt viktig del i Contribit. Därför utbildar vi kontinuerligt vår personal bland annat genom internutbildningar och produktutbildningar. Givetvis kan vi även anpassa utbildningar/utbildningstillfällen efter dig som konsult.

SÅHÄR JOBBAR VI

PRODUKTPORTFÖLJ OCH EFFEKTIVA ARBETSMETODER

Vi utgår alltid från vad som är bäst för kunden. Hos Contribit kan du med råg i ryggen erbjuda IT-tjänster och lösningar som ligger i absoluta framkant. Som konsult får du möjligheten till både långa eller korta uppdrag.

Våra tjänster
JOBBA PÅ CONTRIBIT

Vad säger en Contribitare?

Jag trivs jättebra med kompetenta kollegor. Det är en härlig gemenskap och stora möjligheter att utvecklas.


– PONTUS

Ansök till Contribit